Wat was het weer een geslaagde Sonrisedag!


Vandaag dag twee van Sonrise 2017. Het was echt weer een heel leuke dag. Vanmiddag waren er heel wat kinderen die samen met de sporters lekker wilden sporten. ’s Middags hebben we heerlijk alles buiten kunnen doen. Er was zelfs zo nu en dan een warm zonnetje. De kinderen konden vandaag kiezen uit volleybal, voetbal of knotshockey. In de pauze genoten ze van een bekertje drinken met wat lekkers. Zittend op de heuvel kregen de kinderen ook nog dmv een toneelstukje en het verhaal van Jona een mooie boodschap mee. Je kunt weglopen van God maar ook dan is God nog bij jou.
Het ene kind luistert heel geïnteresseerd en de ander kijkt heerlijk om zich heen. Zo mooi om te zien. Na de pauze was er ook een groepje meisjes dat heerlijk is gaan dansen. Ondanks dat het goed druk was, was het heerlijk rustig en gezellig op het veld. Op het terras is ook weer goed thee en koffie geschonken. Al met al weer een zeer geslaagde middag. De kinderen vertrokken vrolijk naar huis terug. En ze komen allemaal morgen weer terug want ze willen 5 stempels op hun kaart….dan is er namelijk vrijdag een cadeautje! We gaan het morgenmiddag zien wie er inderdaad allemaal weer zijn. Vandaag een hoop vrolijke en gezellige kinderen gezien. Dat maakt een mens blij!

Het weer vanavond was wat minder. Maar de gast van de avond was super. Joop Gottmers was weer bij Sonrise Floriande. Ze zijn buiten begonnen met de boksclinic maar door de regen is deze binnen in de gymzaal voortgezet. Er werd fanatiek meegedaan door iedereen. Na de pauze heeft Joop zijn verhaal vertelt. Een imponerend verhaal dat super blijft om het te horen. Zelfs als je het al eens gehoord hebt. Het was ook muisstil. De avond liep vanavond wel wat uit maar daar had niemand moeite mee. Het was top! Super leuk dat Joop er weer was. Heb je dit gemist en ben je nieuwsgierig naar Joop klik dan hier. Al met al heeft het weer de avond niet bepaald. En kunnen we terug kijken op een fantastische tweede Sonrise dag! Op naar de derde!
Iedereen is dan ook weer van harte welkom.

Morgen is de laatste dag dat er ingeschreven kan worden voor de Eat&Meet. Dus wil je nog mee eten en je hebt je nog niet opgegeven doe dit dan nu nog. Kosten zijn 3 euro per persoon. Daarvoor hoef je het dus niet te laten. Opgeven kan op het veld en per e-mail: ingrid@sonrisefloriande.nl. De eat & meet is donderdagavond van 17.30 – 19.00 uur en is voor iedereen die daar zin in heeft. 

 

Deel met:


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *