Wie zijn wij?


Sonrise Floriande wordt georganiseerd door een groep enthousiaste mensen vanuit de kerk
De Graankorrel in Hoofddorp.

Kerk ‘de Graankorrel’
Wij geloven dat het leven een doel heeft en een geschenk van God is. Daarom vinden we in God de Bron voor ons gemeente-zijn. Vanuit die verbondenheid met Hem willen we zorgen voor elkaar en ons inzetten in Hoofddorp, te beginnen bij de wijk Floriande. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan onze kerkdiensten of aan onze door de weekse activiteiten. Wil je meer weten over het christelijk geloof of ben je op zoek naar een kerk, dan willen we graag iets voor jou betekenen.

Kerkdiensten
Elke zondagochtend om 10.00 uur hebben wij een kerkdienst in het Haarlemmermeerlyceum. Voor de allerkleinsten is er crèche. De kinderen van de basisschool gaan in de loop van de kerkdienst naar hun eigen kinderprogramma toe. (Kom aan Boord).
Tijdens de zomervakantie is er geen Kom aan Boord. Wel crèche.

Adres van het Haarlemmermeerlyceum
Baron de Coubertinlaan 2, 2134 CG Hoofddorp.

Jeugddiensten
Iedere tweede zondag van de maand is er in de theaterzaal van het lyceum een speciale jongerendienst. In deze jongerendienst wordt er een eenvoudige, radicale preek gehouden speciaal voor de jongeren. Een eigen band zorgt voor de muzikale invulling. Iedereen van 12 jaar en ouder is van harte welkom.
Aanvang: 10.00 uur. Kijk op de website
 van de kerk voor de data.

Jeugdwerker van de Graankorrel

Johan Koningen
E-mail: jeugdwerker@degraankorrel.nl

Jeugdclubs
Voor allerlei leeftijden zijn er clubs. Voor meer informatie klik hier.