De afsluitende vrijdag was weer super leuk!


Waar de hele week al regen op het weerbericht zichtbaar was, hebben wij een fantastische dag gehad. Waar de kinderen samen met de sporters heel veel plezier hebben gehad. Dat is op de foto’s wel te zien. We begonnen met een zeskamp waar heel wat animo voor was en waar vreselijk enthousiast werd meegedaan. Er was ook een rustmoment voor elke groep waar ze het mooie armbandje van de Four kregen. Met elkaar hebben ze de symbolen herhaald. Gelukkig waren er ook vandaag weer mensen om te helpen en daardoor konden de sporters heerlijk mee doen. En dat vonden de kinderen heel erg leuk. Als afsluiting was daar weer de zeephelling. Elk jaar weer een groot succes! En het weer was de hele middag prachtig. Ongelooflijk! De kinderen die hun stempelkaart vol hadden omdat ze 5 dagen geweest waren, konden op het eind hun cadeau in ontvangst nemen. Wat was dat leuk om die blije gezichten te zien! Vandaag zijn er ook weer leuke gesprekken geweest met de kinderen en hun ouders. Ja het was zeker een onwijs leuke en gezellige dag!
Er is afscheid genomen van de kinderen. Met sommige kinderen was zeker een band opgebouwd. Mooi om te zien was dat.

Volgend jaar zal er weer Sonrise zijn. Dan de tiende keer! Dat wordt weer een feestje! De eerste week van de zomervakantie 2018 zullen wij er weer zijn op het veld naast het Haarlemmermeerlyceum!

 

Deel met:


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *