Eat&Meet 2017 was weer een daverend succes! 2


 Afgelopen donderdagavond was de inmiddels bekende Eat&Meet. Het opgeven daarvoor kon tot woensdagavond 21.00 uur. Maar op de donderdag kwamen er toch nog wel heel wat aanmeldingen binnen. Dat is geen enkel probleem voor ons ‘Eat&Meet team’. Er was weer voldoende, meer dan voldoende te eten. Met ruim 170 mensen hebben we in een heerlijke zonnetje zitten eten. Het was erg leuk dat veel kinderen uit de wijk er met hun ouders waren. Gezellig druk!
Deze eat&meet  zou nooit zo’n succes geworden zijn als er niet zoveel mensen waren die iets hebben gemaakt of gekocht. Super bedankt daarvoor! Ook bedanken we Verhage Floriande en Domino’s pizza Floriande voor sponsoring van heel wat eten! Echt super dat jullie dat voor ons hebben willen doen! Elk jaar is weer spannend of het allemaal wel gaat lukken, maar ook elk jaar kijken we weer terug naar een daverend succes. Het is ook heel fijn dat er dan altijd hulp genoeg is, zelfs van mensen die bij ons te gast zijn. Het voelt dan ook zeker als een grote familie die met elkaar eet! Ook leuk was dat de wijkagenten Sylvia en Menno er ook weer bij waren. Inmiddels trouwe bezoekers van de Eat&Meet. Al met al was het een Eat&Meet om met plezier aan terug te denken! Zeker ook omdat het op dat moment echt super lekker weer was en buiten eten heerlijk was. De wolken waren boven de plek waar wij waren opengebroken en de zon straalde er rijkelijk! Hoe bijzonder was dat niet.

Deel met:Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Eat&Meet 2017 was weer een daverend succes!