Sonrise 2019 wordt IMPACT 2020 – voor nu iedereen: bedankt!


Beste gemeenteleden,

De Sonrise week is weer voorbij, maar het verkondigen van De Liefde van God gaat uiteraard door! We houden jullie op de hoogte hoe en waar. .  Het sportteam van 8 enthousiaste jongeren heeft een fantastische, leerzame en Gezegende week gehad. We mogen Dankbaar terugkijken en hopen dat er zaadjes zijn gepland! Iedereen die op wat voor manier ook betrokken is geweest of meegeholpen heeft: enorm bedankt!! Tot volgende jaar!

Nb. Sonrise wordt volgende jaar IMPACT! Welke impact willen wij hebben?  Om impact te willen en te kunnen hebben is het wel noodzakelijk dat er nieuwe leden bij het locatie team komen. Ook creatieve mensen zijn van harte welkom. Voor vragen of aanmeldingen: neem contact met Johan Koningen op. 

Deel met:


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *