Vlag in top, de kop is er af. Sonrise is begonnen!!


Zo! De kop is er af. De vlag in top om te laten zien in de omgeving dat Sonrise 2017 daadwerkelijk is begonnen. De vlag die vanuit de startdienst in Haarlem meegenomen is. Vol enthousiasme renden de sporters na het openingsgebed het veld op. Er waren al kinderen die al stonden te wachten en popelden om te sporten en spelen. Het weer? Iemand zei van te voren: Je moet niet bidden om droog weer. Als God regen geeft dan hebben we dat schijnbaar nodig en moeten we nadenken hoe we daarmee omgaan. Oplossingsgericht bidden en denken. Het sportteam werd bijgestaan door een aantal oud Sonrise sporters. Maar ook door een aantal jongeren die een soort snuffelstage hebben. Echt heel bijzonder dat er zoveel inzet is op allerlei plekken. Er waren zoveel kinderen als het sportteam kon handelen en Gods plan was. Het was gezellig druk op het veld en ook op het terras. Al met al een prima middag! In de avond waren er een mooi aantal jongeren om mee te sporten. De rust en eenheid die voor de week begon te voelen was in het team werd ook deze eerste dag ervaren. Voor de meeste sporters is het de eerste keer dat ze meedoen. Maar dat was niet te merken. Ervaring en kennis werd en was gedeeld. Het lokatieteam zorgde ervoor dat rond het veld alles goed verliep zodat de sporters hun gang konden gaan. Altijd weer spannend of het zo’n eerste dag goed gaat. Maar ook hier zorgde God en was God. Na wat lichamelijke ongemakken werd deze eerste dag als heel positief ervaren en gingen de sporters zeer goed gemutst naar het opvangadres. Daar werd geëvalueerd. Tenslotte gingen de sporters naar hun gastgezinnen om uit te rusten en te slapen en zich voor te bereiden op de tweede dag! Wat gaat deze dag weer brengen….daar kun je morgen meer overlezen. Er is vandaag gezaaid en voor de oogst zorgt onze Hemelse Vader!

BewarenBewaren

Deel met:


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *