Conferentie DAG 1: Sporters komen aan in Ede


De sporters zijn op conferentie in Ede! Dit in de voorbereiding op de week die komen gaat. Hoe ervaren ze dit? Wat doen ze? Hier volgt het dag verslag!

Afgelopen dinsdag 19 juli zijn de teamleiders van dit jaar als eerste afgereisd naar Ede. Zij zijn er een dag eerder dan de rest, dit om wat extra training te krijgen in het leiderschap. De conferentie vindt plaats in Hotel en Congrescentrum Belmont, iets dat dit jaar voor ons nieuw is. De teamleiders hebben een goede eerste dag gehad en konden doordat zij er eerder waren op de woensdag de rest van het team laten zien waar alles is.

Tussen 15.00 en 15.30 uur op woensdag 19 juli kwamen de rest van de sporters aan in Ede. Als eerste volgde er een kleine introductie waarin verteld werd wat er te verwachten is de komende dagen. Ook kregen de sporters meteen hun shirtvoor de sonrise week! Na de introductie was er tijd om de meegebrachte spullen bij je tent/bed neer te leggen, je net gekregen shirt aan te trekken en je vervolgens weer te melden voor het volgende onderdeel van de dag. Dit was een meerkamp! De meerkamp bestond onder andere uit boogschieten, bubbel voetbal, volleybal & frisbee golf. Scot ( een van de sporters ) heeft ervoor gezorgd dat ze dit spel werd gewonnen! Naast dit is het spel ” de Rust” ook gewonnen. Scot heeft verder nog een eervolle vermelding gekregen voor de mooiste omhaal ooit! Iets waarbij gezegd wordt dat je het alleen kan inbeelden als je erbij was.. Een onwijs goed begin van de conferentie!

Na het intense sporten was het tijd voor eten. Iets waar de sporters enorm naar uitkeken aangezien het sporten behoorlijk intensief was! De maaltijd bestond uit rode kool, aardappels, gehaktbal en niet te vergeten een jus om het af te maken. Helaas bleek de jus net water te zijn… Gelukkig bleek er ook gedacht te zijn aan de appelmoes liefhebbers.

Naast de sporten was er voldoende tijd om plezier te hebben en dingen te bespreken in en met het team. Als ik dit zo schrijf luisterend naar  spraakmemo hoor ik veel gelach en de getrap. De sfeer die de afgelopen team buildings is ontstaan heeft zich voorgezet naar de conferentie. Iets waar we onwijs blij mee mogen zijn.

S’avonds is er een dienst met onwijs goede aanbidding bijgewoond waarna het dag programma erop zit.

Van al het sporten en grappen wordt je moe en ga je zweten..Tijd om onder de douche te stappen, even te relaxen en daarna naar bed te gaan. Iets wat de sporters tijdens het schrijven van dit aan het doen zijn.

Slaap lekker voor nu en tot morgen voor het volgende dag verslag uit Ede!

 

Deel met:


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *