Inspirerende bijeenkomst Haarlem 1


Zondagavond 09 juli 2017 is in Haarlem in de Koningkerk de eerste bijeenkomst gehouden van alle teams die in onze regio dit jaar Sonrise organiseren. Ook wij waren vertegenwoordigd. Het was fijn om ook de andere teams te ontmoeten. Het voelde goed elkaar te leren kennen en met elkaar te delen waar we voor gaan en staan. Na een gezamenlijke maaltijd werd er vanuit de Bijbel iets verteld wat ons inspireert om ons werk als sporter of lid van een lokatie team te doen. We gingen daarna in groepjes uiteen om met elkaar te praten. Praten over waar we goed in zijn en waar we nog beter in willen worden. Ook hebben we met elkaar gedeeld hoe ieder van ons het geloof beleefd. Hoe ervaar je dat God bij jou is en dit werk zegent.

Wat was het fijn en bemoedigend. Eerlijke en oprechte gesprekken zijn er gevoerd. Jongeren die zich kwetsbaar durven opstellen en vol zijn van God.

Iemand van buiten ons team viel op dat er al veel eenheid en spontaniteit in ons team aanwezig is. Zij moedigde ons aan om dat vooral vast te houden.

Al met al een zeer inspirerende en bemoedigende avond. We krijgen steeds meer zin om aan de slag te gaan met Sonrise. We zien vol verlangen en verwachting uit naar meer van God…..

Deel met:Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Inspirerende bijeenkomst Haarlem