Eerste bijeenkomst al een succes! 1


Gisterenavond, 18 juni 2017,  is de eerste teambijeenkomst geweest. Het sportteam en lokatieteam zijn voor de eerste keer samen geweest. Het was een mooie, gezellige, sfeervolle en dankbare avond. Er is veel energie en wil om te beginnen straks. Iedereen is zich er van bewust dat gebed hard nodig is en de sportweek niet zonder gebed kan plaatsvinden. Het is mooi om te zien wat iedereen wil en kan en waar je toe in staat bent als je God in  je leven aan het werk laat gaan. Er is kennisgemaakt en een eerste opzet tot samenwerking in de vorm van twee spellen uitgevoerd. Er is voorgesteld en gebeden. Verwachtingen en mogelijkheden zijn uitgesproken en besproken. Maar bovenal is wel bij iedereen naar voren gekomen dat  we veel van God verwachten en ons graag door Hem in positieve zin willen laten verrassen de komende weken tot en met de week van Sonrise zelf ( natuurlijk daarna en in de rest van ons leven ook ).

.

BewarenBewaren

Deel met:Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Eerste bijeenkomst al een succes!

  • Ruud de Jong

    He Wim, prachtig omschreven. Het was met recht een TOP avond en we zijn er klaar voor om ons door God weer te laten verrassen! In vertrouwen zien we uit naar Sonrise wanneer we het voorbereiden combineren met Gebed. Dan mogen we Gods zegen ervaren en verwachten, zoals Hij alle jaren heeft gedaan!