Wauw! Een eigen website! We zijn los


Het aller eerste bericht op onze eigen site! Waarom een site? Wat kunt u er vinden? 

Welkom! Dat is wel zo netjes om mee te beginnen. Facebook, Instagram, Twitter.. Noem het allemaal maar op. Het zijn allemaal manieren om de mensen om je heen te laten weten wat er gaande is, helemaal goed natuurlijk! Alleen mis je dan toch een soort van thuisbasis.. Een plek waarop je alles terug kan vinden. Daarom is er besloten om een aparte Sonrise Floriande site te maken waarop wij alles kunnen zetten wat handig is voor u om te weten of natuurlijk leuk om te zien.

Maar wat dan met de socialmedia?
Alle vaste kanalen die u van ons kent blijven we maar al te graag gebruiken. Hooguit dat deze qua uiterlijk wat zullen veranderen. Wie zit er namelijk nu niet op een Facebook of Instgram? We zullen deze alleen wat anders gaan gebruiken.. Tenslotteis er nu de mogelijkheid onystaan waarin we geheel naar onze invullen berichten kunnen plaatsen. Dus in plaats van het hele verhaal zal dit een kleiner stukje worden met een link naar de website waarop het hele verhaal staat!

Hulp nodig!
We zijn altijd opzoek naar mensen die het leuk vinden om ons te komen versterken. Een event als dit is namelijk niet alleen te organiseren.. En naast dat, mensen die leuke dag verslagen, updates of filmpjes kunnen maken voor de website zijn van harte welkom! Mocht u/jij je nu aangesproken voelen en lijkt het je leuk om een van deze dingen te doen? Stuur ons een berichtje via Facebook of naar info@sonrisefloriande.nl 

Het Sonrise Floriande Locatieteam

Deel met:


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *